Mijn diensten

Ontdek mijn Diensten voor Persoonlijke Groei en Ontwikkeling

Ontdek mijn veelzijdige diensten die zijn ontworpen om jouw persoonlijke groei en ontwikkeling te ondersteunen. Met een focus op krachtige verbindingen en diepgaande ervaringen, bieden ik samen met mijn paarden unieke mogelijkheden voor transformatie en zelfontplooiing.

Mijn diensten

Ontdek Onze Diensten voor Persoonlijke Groei en Ontwikkeling

Ontdek Onze Diensten voor Persoonlijke Groei en Ontwikkeling

Ontdek onze veelzijdige diensten die zijn ontworpen om jouw persoonlijke groei en ontwikkeling te ondersteunen. Met een focus op krachtige verbindingen en diepgaande ervaringen, bieden we unieke mogelijkheden voor transformatie en zelfontplooiing

Diensten

Individuelepaarden Coaching/therapie

Ontdek de kracht van individuele coaching en zet stappen richting jouw persoonlijke groei. Samen creëren we een ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt ontwikkelen en blokkades kunt doorbreken. Ga de uitdaging aan en ontdek je volledige potentieel met de juiste begeleiding

Kinderen

Paardencoaching biedt een unieke en effectieve benadering voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen. Bij Buitengewoon Paardencoaching ben ik gespecialiseerd in het benutten van de kracht van deze bijzondere methode om kinderen te helpen groeien en leren op een manier die zowel diepgaand als blijvend is.

Team Coaching

Ervaar de kracht van teamcoaching en ontdek de voordelen van samen groeien. Onze teamcoachingssessies bieden een inspirerende omgeving waarin je kunt leren van anderen, nieuwe inzichten kunt opdoen en jezelf kunt ontwikkelen. Samen werken we aan het versterken van teamdynamiek, het bevorderen van communicatie en het behalen van gezamenlijke doelen. Doe mee en ontdek wat we als team kunnen bereiken.

Mindfulness

Mindfulness paardencoaching is een mooie manier om meer in balans te komen en rust te vinden. Bij Buitengewoon Paardencoaching bieden wij een unieke ervaring waar je met hulp van onze paarden leert om in het moment te zijn. Wil je meer rust in je leven en een diepere verbinding met jezelf en de natuur? Dan is dit iets voor jou.

MBSR trainingen

Ik bied Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) trainingen aan, ontworpen om u te helpen stress te beheersen, uw bewustzijn te verhogen en uw algehele gezondheid en welzijn te verbeteren.

Access Bars behandeling

Tijdens een Access Bars® sessie lig je comfortabel op een massagetafel, volledig gekleed. Ik raak vervolgens zachtjes 32 punten op het hoofd aan. Deze punten worden “Bars” genoemd en staan elk voor verschillende aspecten en gebieden van het leven.