Coaching

Paardencoaching in teamverband

Paardencoaching in teamverband

Teamcoaching gaat verder dan alleen kennis en ervaring – het draait om het creëren van een sterke emotionele intelligentie (EQ) binnen het team. Met paarden als mede-coaches, bied ik een unieke ervaring aan die gericht is op het verbeteren van de samenwerking, communicatie en prestaties van jouw team.

Coaching

Paardencoaching in teamverband

Paardencoaching in teamverband

Teamcoaching gaat verder dan alleen kennis en ervaring – het draait om het creëren van een sterke emotionele intelligentie (EQ) binnen het team. Met paarden als mede-coaches, bied ik een unieke ervaring aan die gericht is op het verbeteren van de samenwerking, communicatie en prestaties van jouw team.

Als coach, verwelkom ik je graag om de kracht van teamcoaching te ontdekken, samen met mijn prachtige paarden. Teamcoaching gaat verder dan alleen kennis en ervaring – het draait om het creëren van een sterke emotionele intelligentie (EQ) binnen het team.

Met paarden als mede-coaches, bied ik een unieke ervaring aan die gericht is op het verbeteren van de samenwerking, communicatie en prestaties van jouw team.

Hoe gaan we te werk?

 1. We beginnen met het afstemmen van de doelstellingen van de training en het gewenste resultaat.
 2. Tijdens de praktijkoefeningen staat zowel het paard als de deelnemer centraal, waarbij ik als coach het proces professioneel begeleid.
 3. Veiligheid staat voorop. Voorafgaand aan de training geef ik duidelijke instructies en uitleg om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt.
 4. De trainingen vinden plaats in de buitenlucht, waardoor er letterlijk ruimte is om te groeien.
 5. We bieden een scala aan activiteiten, waaronder training, teambuilding, groepsprocessen, rolbepaling en samenwerking, allemaal met de kracht van paarden om bewustwording en inzicht te bevorderen.

De uitdaging

Een succesvolle samenwerking vereist niet alleen training, maar ook praktijkervaring en doorzettingsvermogen. Daarom bieden we vervolgtrainingen aan om tot langdurige en maximaal haalbare resultaten te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw team? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een prijsopgave.

We bieden ook de mogelijkheid voor een kennismakingssessie, zodat je een goed beeld krijgt van wat we kunnen bieden

Tarief: op aanvraag (afhankelijk van training + aantal personen)

Tarief: op aanvraag (afhankelijk van training + aantal personen)

Mogelijkheden

Teamuitje

Tijdens jullie teamuitje bij Buitengewoon Paardencoaching zullen jullie de unieke kans krijgen om onder begeleiding van ervaren coaches en de kalmerende aanwezigheid van onze paarden, te werken aan teambuilding, communicatie en leiderschapsvaardigheden. Onze activiteiten zijn ontworpen om het vertrouwen en de samenwerking binnen het team te versterken, terwijl iedereen de gelegenheid krijgt om meer over zichzelf te leren.

Activiteiten Inclusief:

 • Paardengeleide oefeningen: Ervaar hoe het is om samen te werken met paarden en ontdek wat dit kan onthullen over jullie teamdynamiek.
 • Communicatie-uitdagingen: Verbeter jullie onderlinge communicatie door middel van interactieve oefeningen, zowel met als zonder paarden.
 • Reflectie en discussie: Na elke activiteit is er tijd voor reflectie en discussie, wat leidt tot diepere inzichten en een sterkere teamverbinding.

Voordelen voor Je Team

 • Verbeterde Communicatie: Leer effectiever en empathischer met elkaar te communiceren.
 • Verhoogd Vertrouwen: Bouw aan het vertrouwen binnen het team door gezamenlijke ervaringen en uitdagingen.
 • Versterkte Samenwerking: Ontdek nieuwe manieren om als team samen te werken en gezamenlijke doelen te bereiken.
 • Nieuwe Perspectieven: Krijg nieuwe inzichten in team- en individueel gedrag en dynamiek.
 • Stressvermindering: Geniet van de rustgevende omgeving en de omgang met de paarden om stress te verminderen.

Praktische Informatie

Ons teamuitje is geschikt voor teams van alle soorten en maten, ongeacht ervaring met paarden. Veiligheid staat bij ons voorop; daarom zijn alle activiteiten laagdrempelig en worden ze begeleid door professionele coaches. Wij zorgen voor alle benodigdheden, inclusief veiligheidsuitrusting. Het enige wat jullie nodig hebben, is een open houding en comfortabele kleding geschikt voor buitenactiviteiten.

Boek Jullie Teamuitje

Een teamuitje bij Buitengewoon Paardencoaching is meer dan gewoon een dagje weg. Het is een investering in de toekomst van jullie team. Neem contact met ons op voor meer informatie of om jullie teamuitje te boeken. Laten we samen een onvergetelijke ervaring creëren die jullie team dichter bij elkaar brengt en naar een hoger niveau tilt

Teambuilding

Ontdek een vernieuwende manier om je team te versterken met een teambuilding dag bij Buitengewoon Paardencoaching. Onze unieke aanpak combineert de kracht van paardencoaching met praktische teambuilding activiteiten, ontworpen om communicatie, samenwerking en vertrouwen binnen je team te verbeteren.

Wat Wij Bieden

Een teambuilding dag bij Buitengewoon Paardencoaching biedt jullie de kans om als team op een dieper niveau te verbinden, ver weg van de drukte van het kantoor. Onder begeleiding van onze ervaren coaches gaan jullie aan de slag met een reeks activiteiten die zowel uitdagend als verhelderend zijn.

Onze Activiteiten Omvatten:

 • Paardengeleide Teamopdrachten: Werk samen met onze paarden aan opdrachten die inzicht geven in jullie teamdynamiek en leiderschapsstijlen.
 • Communicatieworkshops: Ontwikkel effectievere communicatievaardigheden door middel van gerichte oefeningen en feedback.
 • Vertrouwensoefeningen: Bouw aan het onderlinge vertrouwen met activiteiten die zowel het individuele als het teamvertrouwen versterken.
 • Probleemoplossende Uitdagingen: Stimuleer creatief denken en samenwerking met praktische uitdagingen die een gezamenlijke aanpak vereisen.

Voordelen voor Jullie Team

 • Betere Communicatie: Ontdek nieuwe manieren om open en effectief met elkaar te communiceren.
 • Sterker Vertrouwen: Versterk de banden binnen het team door gezamenlijke uitdagingen aan te gaan en successen te delen.
 • Effectievere Samenwerking: Leer hoe jullie sterke punten kunnen combineren om als team efficiënter te werken.
 • Dieper Inzicht: Krijg waardevolle inzichten in jullie teamdynamiek en individuele bijdragen.
 • Ontspanning en Plezier: Geniet van een dag buiten in de natuur, weg van de dagelijkse stress, terwijl jullie samen nieuwe vaardigheden leren.

Praktische Informatie

Onze teambuilding dag is ontworpen voor teams van elke grootte en achtergrond. Geen ervaring met paarden is nodig, en alle activiteiten worden aangepast aan het comfortniveau van jullie team. We zorgen voor alle benodigdheden en houden rekening met alle veiligheidsmaatregelen om een aangename en veilige ervaring te garanderen.

Plan Jullie Teambuilding

Klaar om de samenwerking en het moreel binnen jullie team te verhogen? Neem vandaag nog contact met ons op om jullie teambuilding bij Buitengewoon Paardencoaching te plannen. Samen creëren we een op maat gemaakte ervaring die jullie team zal inspireren, motiveren en dichter bij elkaar zal brengen

Paardencoaching in teamverband

Bij Buitengewoon Paardencoaching bieden we een unieke vorm van teambuilding aan: paardencoaching in teamverband. Deze bijzondere ervaring is ontworpen om de samenwerking, communicatie en het onderlinge begrip binnen jullie team te versterken, met behulp van de intuïtieve aard van paarden.

Onze Aanpak

Paardencoaching in teamverband is een interactieve ervaring waarbij jullie als team samenwerken met onze paarden om verschillende opdrachten te voltooien. Onder de deskundige begeleiding van onze coaches, leren jullie hoe de non-verbale communicatie en het gedrag van de paarden spiegelen wat er binnen het team gebeurt.

Activiteiten Tijdens de Sessie:

 • Teamopdrachten met Paarden: Werk samen om specifieke doelen te bereiken met de paarden, wat inzicht biedt in jullie teamwork en communicatiestijlen.
 • Reflectie en Discussie: Na elke activiteit is er tijd om te reflecteren en te bespreken wat er is geleerd en hoe dit van toepassing kan zijn op jullie werkplek.
 • Rolverdeling en Leiderschap: Ontdek hoe verschillende teamleden in verschillende situaties op natuurlijke wijze leiderschapsrollen aannemen of ondersteunende functies vervullen.
 • Vertrouwensopbouwende Oefeningen: Versterk het vertrouwen binnen het team door middel van geleide oefeningen met de paarden.

Voordelen van Paardencoaching in Teamverband

 • Verbeterde Communicatie: Leer effectiever te communiceren binnen jullie team door te begrijpen hoe non-verbale signalen een grote rol spelen.
 • Inzicht in Teamdynamiek: Krijg een helder beeld van de dynamiek binnen jullie team en hoe deze verbeterd kan worden.
 • Verhoogd Vertrouwen en Respect: Bouw aan een dieper vertrouwen en respect voor elkaar door gezamenlijke ervaringen met de paarden.
 • Stressvermindering: De tijd doorbrengen met paarden en in de natuur werkt ontspannend en kan helpen om stressniveaus binnen het team te verlagen.

Praktische Informatie

Paardencoaching in teamverband is geschikt voor alle soorten teams en vereist geen voorkennis van paarden. Alle activiteiten worden aangepast aan de behoeften van jullie team en uitgevoerd in een veilige, ondersteunende omgeving. Wij voorzien alle benodigde materialen en zorgen voor een onvergetelijke en leerzame ervaring.

Boek Jullie Teamervaring

Breng jullie team samen voor een unieke en krachtige ervaring die de manier waarop jullie samenwerken zal transformeren. Contacteer Buitengewoon Paardencoaching vandaag nog om jullie paardencoaching in teamverband te boeken en de eerste stap te zetten naar een sterker, hechter team

Trainingen op maat

Bij Buitengewoon Paardencoaching begrijpen we dat elk team uniek is, met zijn eigen uitdagingen, doelen en dynamiek. Daarom bieden we trainingen op maat in groepsverband aan, speciaal ontworpen om aan de specifieke behoeften van jullie team te voldoen.

Onze Aangepaste Aanpak

Onze trainingen op maat zijn bedoeld om jullie team te helpen groeien en ontwikkelen op een manier die het beste past bij jullie unieke situatie. We beginnen met een grondige beoordeling van jullie teambehoeften en doelen om ervoor te zorgen dat de training zo effectief mogelijk is.

Activiteiten Tijdens de Training:

 • Doelgerichte Workshops: Interactieve sessies die zijn aangepast aan jullie specifieke teamdoelen, zoals verbetering van communicatie, conflictbeheersing of leiderschapsontwikkeling.
 • Groepsdynamiek Oefeningen: Activiteiten ontworpen om de onderlinge relaties en samenwerking binnen het team te versterken.
 • Feedback en Reflectie: Mogelijkheden voor teamleden om feedback te geven en te ontvangen in een ondersteunende omgeving, wat bijdraagt aan persoonlijke en professionele groei.
 • Praktische Toepassing: Oefeningen die gericht zijn op het toepassen van nieuwe vaardigheden en technieken in realistische scenarios.

Voordelen van Onze Trainingen op Maat

 • Specifiek voor Jullie Behoeften: De training wordt volledig aangepast aan de unieke eisen en doelstellingen van jullie team.
 • Versterkt Teamwerk: Bevordert een betere samenwerking en begrip binnen het team.
 • Effectieve Probleemoplossing: Helpt bij het identificeren en aanpakken van specifieke uitdagingen waarmee jullie team wordt geconfronteerd.
 • Professionele Ontwikkeling: Biedt teamleden de kans om nieuwe vaardigheden en technieken te leren die nuttig zijn in hun professionele leven.

Praktische Informatie

Onze trainingen op maat zijn beschikbaar voor teams van alle groottes en uit verschillende sectoren. We zorgen voor een veilige, open en respectvolle leeromgeving waar elk teamlid zich gewaardeerd en gehoord voelt. De trainingen kunnen plaatsvinden op onze locatie of op een door jullie gekozen locatie.

Plan Jullie Training op Maat

Kies voor een training bij Buitengewoon Paardencoaching en maak gebruik van onze expertise om jullie team naar een hoger niveau te tillen. Neem contact met ons op om jullie behoeften te bespreken en samen zullen we een op maat gemaakt trainingsprogramma ontwikkelen dat perfect aansluit bij jullie team. Investeer in de toekomst van jullie team met onze trainingen op maat in groepsverband