Inhoudsopgave

Bij Buitengewoon Paardencoaching is er één bijzonder lid dat met kop en schouders boven de rest uitsteekt. Letterlijk.

Maak kennis met Don Zagea, de ‘grote vriendelijke reus’ van onze stal, een paard dat niet alleen indruk maakt met zijn imposante gestalte maar ook met zijn zachtaardige karakter.

Don Zagea, liefkozend Don genoemd, is het grootste paard in onze familie van therapiepaarden. Zijn aanwezigheid is onmiskenbaar; hij combineert kracht met een serene kalmte, waardoor hij een favoriet is onder onze cliënten. Don belichaamt wat wij bij Buitengewoon Paardencoaching nastreven: een veilige, ondersteunende en helende omgeving voor iedereen die onze hulp zoekt.

Don’s karakter is een toonbeeld van rust en stabiliteit. Hij is wat wij noemen een ‘bomproof’ paard, wat betekent dat hij zich zelden van de wijs laat brengen. Deze stoïcijnse kalmte maakt hem een ideale partner in het coachingproces, vooral voor cliënten die worstelen met angst of onzekerheid. Zijn vermogen om rust te bewaren in verschillende situaties biedt een krachtig model voor onze cliënten, die leren hun eigen uitdagingen met gelijkmoedigheid aan te gaan.

Maar vergis je niet, Don heeft ook een speelse kant! In de kudde staat hij bekend om zijn speelsheid en enthousiasme. Hij is altijd in voor een potje ravotten, een eigenschap die een vleugje lichtheid en vreugde toevoegt aan onze sessies. Echter, zijn enthousiasme kent soms geen grenzen, wat resulteert in de occasionele gesloopte halster – tot grote hilariteit van ons team en onze cliënten. Deze momenten van onschuldige ondeugd herinneren ons eraan dat het belangrijk is om ook plezier te hebben op onze weg naar heling.

Don Zagea is niet zomaar een paard; hij is een cruciaal lid van ons team. Zijn unieke combinatie van kracht, rust en speelsheid maakt hem een onschatbare aanwinst in ons paardencoachingsprogramma. Hij leert ons de waarde van geduld, de kracht van stilte en het belang van een speelse geest.

Bij Buitengewoon Paardencoaching zijn we super blij met de aanwezigheid van Don. Hij is niet alleen een bron van comfort en vreugde voor onze cliënten, maar ook een constante herinnering aan de schoonheid en diversiteit van het leven. Don Zagea, onze grote vriendelijke reus, staat symbool voor de transformerende kracht van liefde, geduld en begrip.

Wil je Don persoonlijk ontmoeten en de rustgevende kracht van paardencoaching ervaren? Bezoek ons dan bij Buitengewoon Paardencoaching. Don en de rest van onze vriendelijke viervoeters wachten om je te ontmoeten en te ondersteunen op jouw reis naar zelfontdekking en heling.

Deel dit bericht