Inhoudsopgave

Bij Buitengewoon Paardencoaching, in samenwerking met Ellen Derksen van Achterhoeks Yoga bi-j Ellen, nodigen we je uit om deel te nemen aan onze inspirerende retraite. Een unieke gelegenheid om de kracht van Yin Yoga en paardencoaching te ervaren, en om diepe ontspanning en innerlijke groei te omarmen.

Yin Yoga: de weg naar diepe ontspanning

Yin Yoga is een rustige en meditatieve vorm van yoga, waarbij je langere tijd in een houding blijft om dieper in je lichaam te kunnen voelen. Deze vorm van yoga richt zich op het ontspannen en stimuleren van de dieperliggende weefsels, zoals bindweefsel, pezen en gewrichten. Het brengt niet alleen fysieke soepelheid, maar ook mentale ontspanning en mindfulness.

Paardencoaching: verbinding en reflectie

De combinatie van Yin Yoga met paardencoaching is een prachtige synergie. Tijdens de retraite zullen we de kracht van paarden gebruiken als spiegels voor onze innerlijke processen. Met behulp van de paarden zullen we dieper ingaan op persoonlijke groei, zelfreflectie en het vinden van innerlijke rust.

Wat kun je verwachten?

  • Lekker ontspannen en volledig tot rust komen
  • Ervaring met paarden is niet nodig, iedereen is welkom!
  • Angst? Niet nodig! We creรซren een veilige en ondersteunende omgeving.
  • Bereid je voor om de diepte in te gaan en jezelf beter te leren kennen.
  • Individuele begeleiding met koffie, thee en wat lekkers inbegrepen.
  • Halve dag omvat 1 uur yoga en 1 uur paardencoaching; hele dag van 10:00 tot 17:00 met uitgebreide lunch en diverse werkvormen.

Kosten en inschrijving

  • Hele dag: โ‚ฌ 124,95 incl. btw per persoon
  • Halve dag: โ‚ฌ 75,00 incl. btw per persoon

Koffie, thee en wat lekkers zijn inbegrepen bij de prijs.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Ben je klaar om de diepte in te gaan en te werken aan je innerlijke groei? Schrijf je dan vandaag nog in voor onze Yin Yoga & Paardencoaching Retraite. Neem contact met ons op voor meer informatie of om je plek te reserveren. We kijken ernaar uit om samen met jou op deze bijzondere reis te gaan

Deel dit bericht