Inhoudsopgave

Hallo lieve mensen,

Ik, Marlies van Buitengewoon Paardencoaching, heb altijd geloofd in de kracht van persoonlijke groei en ontspanning. Ik ben gecertificeerd in het geven van Access Bars behandelingen! ๐ŸŒŸ

Access Bars is een zachte behandeling, die 32 punten op het hoofd licht aanraakt. Deze punten bevatten alle gedachten, ideeรซn, overtuigingen, emoties en overwegingen die je mogelijk in de loop van je leven hebt opgeslagen. Het is een ongelooflijk zorgzame en ontspannende proces dat, op zijn zachtst gezegd, je leven met gemak kan veranderen!

Omdat ik de class heb afgerond bied ik tussen maart en april Access Bars behandelingen aan voor een speciale introductieprijs. ๐ŸŒท

Normaal gesproken kost een sessie van een uur โ‚ฌ50, maar gedurende deze twee maanden kun je de kracht van Access Bars ervaren voor slechts โ‚ฌ32,50!

Dit is een kans om te ontdekken hoe Access Bars je kan helpen spanning los te laten, stress te verminderen en meer ruimte in je leven en in je hoofd te creรซren. Of je nu nieuw bent met energetische therapieรซn of een ervaren liefhebber, ik nodig je van harte uit om deze behandeling te ervaren.

Ruimte is beperkt, dus boek vroeg om je plek te garanderen. Laat deze kans niet voorbijgaan om te ontspannen, los te laten en te vernieuwen met deze speciale aanbieding.

Stuur mij een bericht om jouw sessie te boeken of als je meer informatie wilt.

De kracht van Access Bars ervaren voor slechts โ‚ฌ32,50!

Deel dit bericht